Arkib

Majlis Bacaan Yassin & Doa Selamat Februari 2019
14 Mac

Majlis Bacaan Yassin & Doa Selamat Februari 2019

Majlis Bacaan Yassin dan Doa Selamat dianjurkan oleh Unit Pentadbiran AM, (BSMKP) yang telah diadakan di Surau Aras M2, Kompleks LADA pada 21 Februari 2019 bersamaan 21 Jamadilakhir 1440H pada jam 8.30 pagi. Majlis telah dikhalifahkan oleh Tn. Haji Mustafa Bakri Bin Alias Sani, Pengurus Bahgian Perancang. Dengan izin Allah SWT, diharapkan majlis ini dapat diadakan secara bulanan. Majlis ilmiah ini diadakan bertujuan merapatkan hubungan silaturrahim sesama pegawai dan kakitangan di Lembaga Pembangunan Langkawi, disamping menghadiahkan doa-doa kepada kedua ibubapa, sanak-saudara, anak-anak dan sahabat-handai sama ada yang masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Semoga Allah mencucuri rahmat dan menempatkan roh mereka dalam golongan hambaNya yang beriman.

Jumlah kehadiran dianggarkan 150 orang pegawai dan kakitangan LADA yang terdiri daripada semua bahagian/unit di LADA. Ucapan terima kasih kepada semua pegawai dan kakitangan yang terlibat dalam mengimarahkan Majlis Bacaan Yassin dan Doa Selamat ini.

PENAFIAN
Kerajaan Malaysia dan Lembaga Pembangunan Langkawi adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini.

QR CODE:
QR Cde
  • LANGGAN BULLETIN
  • Facebook Twitter Mobile App
  • KEMASKINI TERAKHIR:
    Selasa, 17 September 2019