Dasar Privasi

Dasar privasi ini menerangkan penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung melalui laman web Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) di www.lada.gov.my.

KESELAMATAN DATA

Semua penghantaran data peribadi akan dilindungi dan disimpan dengan menggunakan teknologi keselamatan yang sesuai.

MAKLUMAT YANG DIKUMPUL

Tiada maklumat peribadi dikumpul semasa pengunjung melayari www.lada.gov.my kecuali maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung melalui e-mel atau pendaftaran di bahagian yang dilindungi dalam laman web ini. Maklumat ini mungkin akan dikongsi oleh bahagian-bahagian didalam LADA untuk membantu dalam penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan. Contohnya seperti di dalam menyelesaikan pertanyaan atau aduan yang memerlukan maklum balas dari bahagian-bahagian lain.

PAUTAN

Walaupun www.lada.gov.my mempunyai pautan dengan laman web agensi-agensi lain, dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web agensi lain yang dilayari.

FAIL LOG

Bagi tujuan meningkatkan tahap keselamatan dan kecekapan laman web Lembaga Pembangunan Langkawi, maklumat umum pengunjung seperti jenis browser, nama domain, nama negara dan lain-lain maklumat akan digunakan dalam pengumpulan dan penganalisaan maklumat demografi dan halaman-halaman yang sering dikunjungi oleh pelanggan. Walau bagaimanapun ianya tidak melibatkan privasi individu.

COOKIES

Pada masa ini, Cookies tidak digunakan. Walaubagaimana pun ianya mungkin akan digunakan pada masa akan datang.

PINDAAN DASAR

Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemas kini di halaman ini.

PERTANYAAN ATAU ADUAN

Sebarang pertanyaan atau aduan mengenai dasar privasi www.lada.gov.my bolehlah menghubungi kami melalui borang pertanyaan yang disediakan.

MAKLUMBALAS

Kami amat mengalu-alukan maklum balas dari pengunjung.

PENAFIAN
Kerajaan Malaysia dan Lembaga Pembangunan Langkawi adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini.

QR CODE:
QR Cde
  • LANGGAN BULLETIN
  • Facebook Twitter Mobile App
  • KEMASKINI TERAKHIR:
    Isnin, 14 Oktober 2019